۴ نکته طراحی سیستم مدیریت یادگیری برای یادگیری الکترونیکی بهتر
۴ نکته طراحی سیستم مدیریت یادگیری برای یادگیری الکترونیکی بهتر
یک سیستم مدیریت یادگیری خوب چیست؟
ایجاد یک سیستم سفارشی می تواند یک کار دلهره آور باشد و بدون برنامه ریزی صحیح، یک پروژه ساده می تواند به یک دردسر بزرگ تبدیل شود. با کمک به تعدادی از مدارس در طراحی و ساختن سیستمهای سفارشی، در اینجا چهار موردی که توصیه میکنم هنگام طراحی یا اتخاذ یک سیستم مدیریت یادگیری در نظر بگیرید، آورده شده است.
۴ نکته طراحی سیستم مدیریت یادگیری برای یادگیری الکترونیکی بهتر
۱. روی داده ها تمرکز کنید – هم برای مربیان و هم برای دانش آموزان
ما این روزها به داده ها وسواس داریم، و دلیل خوبی دارد: اگر بدانید به دنبال چه هستید، دریافت آن نسبتاً آسان است. در حالی که نمی توانید از قبل هر چیزی را که مفید است شناسایی کنید، یک قدم به عقب بردارید و آنچه را که می خواهید یاد بگیرید ارزیابی کنید. فهرستی از اطلاعات مورد نیاز و فهرستی از چیزهایی که دوست دارید داشته باشید تهیه کنید. به عنوان مثال، آیا شما نیاز به دانستن میانگین نمره آزمون برای دانش آموزان در تاریخ دارید؟ در مورد میزان حضور در ماه دسامبر چطور؟
دانستن آنچه در ابتدا به دنبال آن هستید به شما کمک می کند تا مشخص کنید چه اطلاعات خاصی را باید از کاربران خود بگیرید.
۲. طراحی برای قابلیت استفاده – استفاده از آن را “لذت بخش” کنید
هنگامی که بدانید کاربران باید چه چیزی را به شما بگویند، باید این کار را برای آنها آسان کنید. هر جزء از LMS خود را با در نظر گرفتن قابلیت استفاده طراحی کنید. سلسله مراتبی از اقداماتی که باید کاربران انجام دهند ایجاد کنید، آنها را به ترتیب از ضروری به غیر ضروری رتبه بندی کنید و از دکمه های برجسته، پیوندهای واضح و کپی تمیز استفاده کنید تا افراد را به سمت آنها هدایت کنید.
همچنین، از آنچه در خارج وجود دارد استفاده کنید. مواردی مانند ورود به سیستم اجتماعی، پخش ویدئو، تقویم های مشترک، تابلوهای پیام و فرم ها همگی در وب رایج هستند و کاربران بلافاصله می دانند که با آنها چه کنند. از گوگل، فیسبوک، مایکروسافت ورد و دیگران الهام بگیرید تا تم های رایج رابط های وب را یاد بگیرید و آنها را کپی کنید. کاربران شما از شما تشکر خواهند کرد.
برای یک مرجع عالی در طراحی رابطهای کاربری آسان، کتاب استفن کروگ «مرا به فکر فرو نبرید» توصیه میکنم.
۳. از همان ابتدا برای موبایل برنامه ریزی کنید
تا سال ۲۰۲۰، بیش از ۱۴ میلیارد دستگاه تلفن همراه در سراسر جهان در حال استفاده است، این تعداد تا سال ۲۰۲۳ به نزدیک به ۱۷ میلیارد افزایش خواهد یافت.
علاوه بر این، بیش از نیمی از کل ترافیک وب موبایل است – که به این معنی است که احتمال اینکه دانشآموزان، والدین، اساتید و کارکنان نیاز به استفاده از LMS در یک دستگاه تلفن همراه داشته باشند نسبتاً زیاد است. برای بهینهسازی تجربهشان، رویکرد طراحی اول موبایل را اتخاذ کنید. به جای ساختن یک وبسایت کامل و استاندارد و سپس کاهش ویژگیها یا کاهش عملکرد برای نسخه تلفن همراه، فقط بر روی نحوه ظاهر و عملکرد LMS خود در تلفن همراه تمرکز کنید.
از خود بپرسید، وظایف اصلی معلمان، دانش آموزان، والدین، مدیران چه هستند؟ چه اطلاعات و وظایفی باید همیشه در دسترس باشد؟ اطلاعات در صفحه نمایش های کوچک چگونه به نظر می رسند؟ چگونه با اطلاعات ارتباط برقرار می کنید؟
لایهبندی پیچیدگی برای تجربه دسکتاپ همیشه آسانتر است، اما طراحی برای موبایل اول تجربه یکپارچه را برای کاربران در هر کجا که هستند تضمین میکند.
۴. برنامه درسی و آموزش را با در نظر گرفتن نقاط قوت LMS خاص خود طراحی کنید
هر پلتفرم متفاوت است و هیچ رویکرد واحدی برای ایجاد LMS کامل نیست. برخی به خوبی به عنوان نرم افزار ارزیابی کار می کنند در حالی که برخی دیگر ویدیو را بهتر مدیریت می کنند. برخی یا بصری در حالی که برخی دیگر به سرعت بارگذاری می شوند، مبتنی بر متن هستند و از بارگذاری مکرر دروس و صفحه برای جابجایی دانش آموز در مطالب استفاده می کنند.
رویکرد شما هر چه باشد، طراحی کنید که دانشآموزان چه چیزی و چگونه میآموزند با همکاری با نقاط قوت و تواناییهای LMS به جای طراحی درسها و واحدهای دیجیتال و سپس تبدیل آنها به هر کاری که LMS قادر به انجام آن است.
در حالی که گزینههای سفارشیسازی میتوانند هیجانانگیز باشند، وقت گذاشتن برای در نظر گرفتن این چهار مورد به شما کمک میکند تا سیستمی را بسازید که نیازهای شما را برآورده میکند تا بتوانید روی چیزی که مهمتر است تمرکز کنید – ارائه آموزش عالی به دانشآموزان.